PRAVA LIMUZINA

Sa niskom i dinamičnom konstrukcijom, moćnom prednjom stranom, snažnim i privlačnim izgledom, PEUGEOT 508 GT otvara novu eru sportske elegancije. Izvajane linije, upečatljiva prednja maska i svetlosni potpis ojačavaju njegov smeo, odvažni i inovativni duh.


PREPUSTITE SE SAVRŠENSTVU

Ispunite svoju želju sa savršenstvom. Naš tim stručnjaka je pri stvaranju ovog automobila posvetio posebnu pažnju estetici i kvalitetu bez kompromisa: uravnotežene dimenzije, vrata bez okvira, završne obrade i poravnanja su toliko precizno odrađeni da je svakom detalju data nota elegancije i savršenstva.


UPRAVLJAJTE NEUPOREDIVIM i-Cockpit®-om

Zauzmite mesto za komandama PEUGEOT i-Cockpit-a® Upravljajte vozilom sa vizionarskog vozačkog mesta, sa kompaktnim volanom, instrument tablom u visini pogleda koja se može konfigurisati i HD ekranom na dodir od 10“i. Uživajte u komfornim sedištima sa funkcijom masažei i Hi-Fi FOCAL sistemu®i koji stvara jasan i prijatan zvuk i samim tim pojačava uživanje u vožnji.


ZAHTEVAJTE EFIKASNOST

Ne prihvatajte izbore, već izaberite drugačije. Zahvaljujući efikasnosti Euro 6.2 PureTech ili BlueHDi motora i njegovim automatskim osmostepenim EAT8i menjačem, PEUGEOT 508 spaja snagu i umerenu emisiju CO2.


ZAPAZITE I NEPRIMETNO

Istražite uveličanu stvarnost. Zahvaljujući infracrvenoj kameri i koja se nalazi na prednoj strani vozila i tehnologiji “Night Vision“i možete u noćnoj vožnji lakše zapaziti pešake i životinje na putu. Opremljena najnovijom sigurnosnom opremom i funkcijama pomoći u vožnjii, PEUGEOT 508 limuzina prevazilazi vaše iskustvo sa high-tech opremom.


OBELEŽITE VAŠU PUTANJU, INTENZIVNO

Dozvolite da budete inspirisani. Sa preciznom vožnjom, servo upravljačem i ojačanim držanjem na putu preko variabilnog oslanjanjai, PEUGEOT 508 limuzina donosi nove doživljaje u vožnji i pojačava vašu slobodnu kretanja.


ALLURE, GT LINE, GT

ODLUČNO MODERAN

Odvažna, izdužena i sportska silueta, PEUGEOT 508 ALLURE inspiriše se klasičnom limuzinom da bi nastala ova coupé limuzina. Od prvih crteža koncepta, pažnja je posvećena pronalaženju optimalnih dimenzija pomoću do sada neviđenih tehnoloških rešenja. Prikazane vizuelne predstave su podložne opcijama.

IZAĐITE IZ OKVIRA

Na zadnjoj strani vozila direktno nadahnuta konceptnim automobilom “PEUGEOT Instinct“ sjajno crna horizontalna linija uokviruje 3D efekat svetala. Suženija pozadi, kabina otkriva krila neuobičajene širine, ističe točkove sa 18“ HIRONE dvobojnim dijamantnim felnama sa lakom Grey Dusti i tako naglašava agresivan izgled PEUGEOT-a 508. Prikazane vizuelne predstave su podložne opcijama.

VIŠE OD REČI

Jednim pogledom, obuhvatite jačinu i lavlji duh PEUGEOT-a 508 GT Line, profilisane linije, prefinjeni dizajn i tehnološku opremu kao što je unutrašnji retrovizor "Frameless"i i njegove sjajne atribute sa GT Line potpisom. Prikazane vizuelne predstave su podložne opcijama.

ODVAŽNA ELEGANCIJA

Napred, prednji gril sa hromiranim detaljima, crni brilijantni retrovizori i optika poslednje generacije naglašavaju čiste i odvažne linije PEUGEOT 508 GT Line. Prikazane vizuelne predstave su podložne opcijama.

PRAVA LIMUZINA

Sa spuštenom konstrukcijom, zategnutim linijama, snažnim i privlačnim izgledom, PEUGEOT 508 GT otkriva svoj odvažni i inovativni duh. Njegov ekskluzivni Puretech 225 S&S EAT8i motor obezbeđuje neponovljivo uživanje u vožnji.

Već na prvi pogled, prednji kraj izgleda zadivljujuće zahvaljujući hromiranoj prednjoj maski sa motivom šahovske table koja se ističe između Full LEDi svetala, pa tako PEUGEOT 508 GT otelotvoruje radikalno modernu limuzinu. Njen dizajn je jasan, jednostavan i umeren dok njen profil otkriva atletsko držanje i karoseriju svedene strukture kako bi se sva širina ostavila krilima koja ničime nisu presečena. Prikazane vizuelne predstave su podložne opcijama.


DODACI ODVAŽNOM IZGLEDU

Uživajte u pejzažima kroz koje prolazite.
Panoramski pokretni krov velike površine pruža jedinstven širokougaoni prikaz, do zadnjih sedišta. Prikazane vizuelne predstave su podložne opcijama.

Elegantna vrata bez okvira odlično prate čiste linije limuzine kao što je PEUGEOT 508. Zbog toga je, naš tim stručnjaka pri stvaranju ovog automobila posvetio posebnu pažnju estetici i kvalitetu bez kompromisa: uravnotežene dimenzije, vrata bez okvira, završne obrade i poravnanja su toliko precizno odrađeni da je svakom detalju data nota elegancije i savršenstva. Prikazane vizuelne predstave su podložne opcijama.

Za još veći vizuelni komfor kako po danu tako i po noći, karakteristični svetlosni potpis brenda je sačinjen od Full LED farova sa automatskom korekcijom položaja, prednjih LED pokazivača pravca i statičkog osvetljenja u krivini. Videćete i bićete vidljivi sve vreme u svim uslovima vožnje uz optimalnu bezbednost. Prikazane vizuelne predstave su podložne opcijama.

Pozadi, svetlosni potpis je upotpunjen 3D full LED trodimenzionalnim farovima sa tri PEUGEOT linije, koji se pale na do sada neviđeni način prilikom otključavanja i zaključavanja vrata. Njihov svetlosni identitet se automatski podešava u zavisnosti od svetlosnih uslova, stvarajući vam bolju vidljivost. Prikazane vizuelne predstave su podložne opcijama.


Brojne pregrade su rasprostanjene svuda po kabini. Napred možete odlagati sitnice u pregrade u vratima, unutar i ispod centralne konzole, tako da one budu na dohvat ruke i putnicima na zadnjim sedištima. Otkrijte sve genijalne sisteme koje nudi PEUGEOT 508. Prikazane vizuelne predstave su podložne opcijama.

U prtljažnik velike zapremine možete praktično spakovati svoje kofere zahvaljujući potpunom otvaranju vrata prtljažnika. PEUGEOT 508 je takođe opremljen funkcijom otvaranja vrata prtljažnika uz slobodne rukei, koji povezan sa ADML-om (Pristup i startovanje uz slobodne ruke), omogućava otvaranje ili zatvaranje prtljažnika jednostavim pokretom noge ispod zadnjeg branika. Prikazane vizuelne predstave su podložne opcijama.

Pažnja je posvećena svakom detalju da biste doživeli neponovljivo iskustvo u vožnji. Odlučite se za enterijer i sedišta od plementih i bezvremenskih materijala, invanredne limuzine PEUGEOT 508, kako biste vozilu dali lični pečat i vozili se u potpunom blagostanju. Zauzmite mesto, zatvorite vrata i opustite se. Prikazane vizuelne predstave su podložne opcijama.

Od plemenitih i bezvremenskih materijala, enterijer PEUGEOT 508 GT kombinuje kožu i materijal Alcantara®, u standardnoj opremi kožni volan, dok su instrument tabla, unutrašnjost vrata i centralna konzola furnirane Zebrano drvetom. Prikazane vizuelne predstave su podložne opcijama.


ZA PROFESIONALCE

Kojom god profesijom da se bavite, a imate potrebu za ovakvim vozilom, otkrijte PEUGEOT 508, usluge i ponude koje su rezervisane za naše klijente - pravna lica.