SERVIS

PEUGEOT ovlašćeni servis i prodaja rezervnih delova


Email: bozidar.milic@ecomexauto.rs

Telefon: +381/63 103 53 73

Fiksni: 032/53 80 125

Nudimo Vam kompletnu uslugu:

  • servis i mehaničarske radove
  • dijagnostiku elektronskih sistema na vozilu
  • limarske radove i farbanje vozila
  • servisiranje klima uređaja na vozilu
  • zamena guma

Ecomex Auto Čačak je ovlašćeni serviser Peugeot automobila. Pored pružanja usluga održavanja vozila u garantnom roku, bavimo se i popravkom i servisiranjem vozila van garantnog roka. Da biste održali kvalitet svog PEUGEOT-a i održavali ga nesmetano u radu, važno je redovno obavljati servisiranje. Naši stručnjaci će izvršiti uslugu prilagođenu specijalno Vašem vozilu na osnovu modela, njegove starosti i pređenih kilometara. Svaki PEUGEOT model zahteva različitu negu u različitim starosnim dobima. Različiti postupci navedeni su u knjizi održavanja vašeg vozila.

aposleni u nasoj kompaniji su stručnjaci koji se kontinuirano obučavaju i usavrsavaju po standardima propisanim od strane Peugeot-a. Posedujemo specijalne uređaje za dijagnostiku i alate za servisiranje vozila i otklanjanje kvarova u skladu sa najnovijim standardima i preporukama proizvođača.

Dajemo garanciju na izvršene radove i rezervne delove

Vozilo koje se održava u ovlašćenom Peugeot servisu ima veću vrednost zbog posedovanja overene servisne knjižice.

Cena održavanja vozila u ovlašćenom Peugeot servisu je konkurentna i prihvatljiva jer dobijate najbolji kvalitet i garanciju za uloženi novac; radovi se odvijaju po tačno predviđenom planu i programu proizvođača uz obaveznu prethodnu saglasnost vlasnika vozila uz naplatu usluga po predviđenim radnim normama proizvođača.